Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Csapatépítés

„Egyetlen bambusznádat könnyű letörni, de ha csomóba kötjük, meg sem tudjuk hajlítani.”

- Katherine Boo -
Akár céges, akár baráti, esetleg sportolói csapatokról van szó, egy összejövetel, csapatépítés mindig jót tud tenni a hangulatnak, a közösség építésének. Ezek után valahogy mindig motiváltabbak vagyunk, új élményekkel és ezáltal új energiákkal töltődünk fel.
Trénerként és magánemberként is mindig a játékok, gyakorlás híve voltam! Ahogy a családdal vagy barátokkal jó társasjátékokat játszani, úgy a csapatépítésben is hatásosabb, ha közös játék-, vagy feladatélményeken keresztül szerzünk új élményeket, és emellett még tanulunk is magunkról, egymásról.
Baráti, iskolai, munkahelyi, sportolói közösségeknek szervezek csapatépítő programokat, játékokkal, élményekkel, feladatokon keresztül történő tapasztalatszerzéssel. Legyen az kültéri program, egy kirándulás, vagy egy baráti délután közösségi játékokkal, az élmények gazdagabbak lesznek.
Magánszemélyeknek kiscsoportos tréningeket tartok önismereti, együttműködés fejlesztési témákban is, így ha legalább 8 fős társaságod számára érdekes lehet, az adott csapat igényeire szabom a tematikát.
Követés:

Lépj velem
kapcsolatba!

Küldj üzenetet vagy keress elérhetőségeimen:

Küldj üzenetet vagy keress elérhetőségeimen: