Kapcsolat

Elérhetőségeink

bennedaletra.com

Toborzás – kiválasztás

Ön jelenleg itt van: Ön itt van: Benned a létra > Szolgáltatásaim cégeknek > Toborzás – kiválasztás
Facebook
Twitter
LinkedIn

„A 20. századi vállalatok legértékesebb vagyona a gyártóeszközei voltak. A 21. századi szervezetek legértékesebb vagyona a magasan képzett munkatársai és a produktivitásuk.”

- Peter Drucker, Management Challenges for the 21st century -

HR vezetőként a munkámban az utóbbi években legnagyobb kihívást a megfelelő munkatársak megtalálása okozta. A munkaerőpiac annyit változott, hogy mostanság a cégnek kell mindent megtenni azért, hogy oda vonzza a kollégákat, és a kiválasztási folyamat során a sok lehetőségből őt válassza jövőbeni munkáltatójának.

A toborzás és kiválasztás szerepe felértékelődött.

A kiválasztásban fontos szerepet kap, hogy a megfelelő embert a megfelelő helyre megtaláljunk.

Egy kompetencia alapú interjú, vagy gyakorlatorientált kiválasztási folyamat ebben tud segíteni. Több időt és energiát kell rá fordítani, de az így kiválasztott kollégák beválási aránya sokkal nagyobb! Így sokat spórolhatunk a fluktuációs költségeken!

A kreatív kiválasztási folyamatban alkalmazok viselkedésprofil tesztet, gyakorlati feladatokat végeztetek, melyeket a munkáltatóval közösen állítunk össze, tudom tesztelni az angol- vagy német nyelvtudást is a gyakorlatban, és az interjú során nemcsak a szokványos kérdéseket teszem fel, hanem igyekszem meggyőződni arról, mik a jelölt motivációi, elvárásai, mitől lesz ő boldog egy munkahelyen, és mivel tud hozzájárulni a vállalat sikereihez.

A kiválasztásra szóló megbízásaimat mindig az ügyféllel egyedileg beszéljük meg, időt szánva az előkészítésre, a munkakör megismerésére és az ügyfél igényeire.

Szolgáltatásaim cégeknek

Lépj velem kapcsolatba!

Küldj üzenetet vagy keress elérhetőségeimen:

[sc_menu_mobile]

Küldj üzenetet vagy keress elérhetőségeimen: