Kapcsolat

Elérhetőségeink

bennedaletra.com

Interim HR vezetés

Ön jelenleg itt van: Ön itt van: Benned a létra > Szolgáltatásaim cégeknek > Interim HR vezetés
Facebook
Twitter
LinkedIn

„Az a legjobb módja annak, hogy előrejussunk, ha olyan dolgot találunk, amit szeretünk csinálni, és azt csináljuk minden nap.”

- Steve Jobs -

A munkámban legjobban a komplex vezetői feladatok megoldását szeretem.

Amikor rám bíznak egy egész csomag kihívást, egymással összefüggő, vagy akár random megoldandó problémákat, és arra önállóan, az eddigi tapasztalataimat felhasználva kel megoldást nyújtanom. Ebben összegződik minden eddigi munkám esszenciája.

Referencia

Interim HR vezetés

Egy nagyon szép egy évre szóló interim HR vezetői munkám volt a nemesvámosi HARIBO vállalatnál 2022-23-ban, amire nagyon büszke vagyok, és amit referenciaként tudok bemutatni. A napi feladatok mellett az alábbi fő projekteket valósítottuk meg az általam vezetett időszakban:

A HR csapatot teljesen átalakítottuk, új kollégákat vettünk fel.
Megvalósítottunk egy vezetői képzési folyamatot, és elkezdtük a fizikai dolgozók belső képzési rendszerének a kialakítását is.
Nemzetközi csapattal közösen kialakítottunk egy bérstruktúra rendszert és globális munkaköri megnevezés rendszert.
Sikerült megállítanunk a fizikai dolgozók fluktuációját, és növeltük a dolgozói létszámot. A termelékenység jelentősen megnőtt.
A cég munkáltatói márkájának erősítésére új plakátkampányt készítettünk, megújítottuk az álláshirdetéseinket, és részt vettünk az EKF rendezvényein cégünk népszerűsítése, és a dolgozóink szórakoztatása céljából.

Ebben az időszakban mind a vezetőim, mind a kollégáim teljes értékű HARIBO-s csapattagnak tekintettek, és én magam is nagyon megszerettem a vállalatot. Egy hátránya van ennek a munkának, hogy hiányoznak!

Szolgáltatásaim cégeknek

Lépj velem kapcsolatba!

Küldj üzenetet vagy keress elérhetőségeimen:

[sc_menu_mobile]

Küldj üzenetet vagy keress elérhetőségeimen: