Kapcsolat

Elérhetőségeink

bennedaletra.com

Bemutatkozom

A ranglétrát alulról bejárva először egy középvállalatnál, majd egy autóiparban tevékenykedő nagyvállalatnál töltöttem be HR menedzseri munkakört. A felsővezetői és vállalati szerepemből 2021-ben léptem ki azzal a céllal, hogy a gyakorlati HR-es tudásommal és tapasztalataimmal felvértezve külsős tanácsadóként és trénerként segítsem a fejlődésre és változtatásokra nyitott cégeket, vezetőket, munkatársakat.
Azért választottam ezt a szakmát magamnak, mert imádom az embereket, szeretem a kapcsolódásokat, és tudom, hogy mennyi minden múlik azon, hogy milyenek ezek a kapcsolatok, mennyi hozzáadott értéke lehet egy jó csapat együttműködésnek az egyéni és nagyobb célok eléréséhez! Szeretek tanítani, előadni, oktatni, és minden egyes alkalommal tanulni, tapasztalni, fejlődni, rájönni, összerakni, jobbá tenni!Maximalista vagyok, csakis a legmagasabb szintű felkészültséggel elégszem meg magamtól. Így a belém fektetett bizalmat igyekszem a legnagyobb mértékben meghálálni az üzleti kapcsolat során a tevékenységemen keresztül. A célom minden foglalkozással, hogy élményt adjak, ne csak tanítsak! Hogy ha valaki velem dolgozik, azt érezze! Wow! Lehet ezt máshogy is, könnyedén, lazán, kreatívan, élménydúsan! Így közösen többet is el tudunk érni. A létrát könnyedén meg tudjuk mászni!

Vállalati HR-es munkám során sokszor oktattam, adtam elő kollégáimnak és külsős vendégeknek is

Erősségem a kommunikáció, prezentáció, kapcsolatteremtés, visszajelzés adás. Nagy előnynek tartom, hogy valós, gyakorlati HR tapasztalatom van, tudom, hogy működnek egy cégnél a HR folyamatok, hol vannak a beavatkozási és fejlesztési pontok, hol érnek össze a fogaskerekek.A kiválasztástól a teljesítmény értékelésig, a belső kommunikációtól a személyügyi marketingig, a stratégiai HR tervezéstől a legkülönfélébb intézkedések és szabályzatok bevezetéséig, a HR adminisztrációtól a munkajogi kérdésekig mindennel foglalkoztam a vállalati szférában.

Meghívott vendége voltam szakmai rendezvényeknek, ahol a HR tapasztalataimról beszéltem

KapcsolatKeressen fel elérhetőségeimen!

Amennyiben szolgáltatásaim részben, vagy egészben felkeltették érdeklődését, kérem, keressen fel elérhetőségeim valamelyikén.

Ezt a tudást és tapasztalatot szeretném átadni, és ezzel segíteni a cégeknél a dolgozói elköteleződést, a munkavállalói jóllétet, az együttműködést a csapatokon belül, és mindezeken keresztül a vállalatok eredményességét.

Lépj velem kapcsolatba!

Küldj üzenetet vagy keress elérhetőségeimen:

[sc_menu_mobile]

Küldj üzenetet vagy keress elérhetőségeimen: