Vezetői coaching

A másik felé vezető út során nem spórolhatjuk meg az önmagunk felé vezető utat.

- Thomas D`Ansembourg -

Napjaink vezetési gyakorlatában egyre nagyobb szerepet kap az a fajta szemlélet, amely elkötelezett a munkavállalók fejlesztése, tudatosságuknak és felelősségvállalásuknak növelése mellett. A COACHING SZEMLÉLETŰ VEZETÉS egy olyan vezetői hozzáállás, amely a munkatársak belső motivációira épít, a kollégák értékeit keresi, személyiségüknek és tudásuknak megfelelően kezeli őket, és támogatja-összehangolja a munkatársak tudását és törekvéseit.

Hogyan lesz valaki tudatos és jó vezető?

Elsősorban úgy, hogy nagyfokú önismerettel rendelkezik, ami mindennek az alapja. Így tud bizalmat építeni, és hiteles lenni a munkatársai előtt. Az önismeret útját járni sokszor nem könnyű, de nagyon izgalmas és tanulságos munka. A coaching folyamatban szívesen kísérlek ezen az úton, hogy felfedezd a benned rejlő létrát…!

Ha pedig már tudod, mik a Te személyes kihívást jelentő területeid, melyek fejlesztése nagyobb figyelmet igényel, vagy vannak olyan „vakfoltjaid”, melyekre külső szakember segítségével szeretnél ránézni, akkor a coaching jó megoldás lehet.

Coaching folyamatban ügyfeleimet támogatni tudom:

2021-ben végeztem Lemma Coach-ként. Wiesner Edittől, a hazai Coach-szakma egyik legnagyobb tudású személyétől volt szerencsém tanulni.

Módszerünkről olvass többet az ő oldalán:

Fejérdi Ildikó Coach Oklevél
Követés:

Lépj velem
kapcsolatba!

Küldj üzenetet vagy keress elérhetőségeimen:

Küldj üzenetet vagy keress elérhetőségeimen: