Kommunikáció

„Az emberek elfelejtik, amit mondasz, és elfelejtik, amit teszel. Az egyetlen dolog, amire emlékezni fognak az, hogy milyen érzéseket váltottál ki belőlük.”

- Maya Angelou -

Kreatív embernek tartom magam. A munkám során is örülök a kreatív kihívásoknak, és ezekben fejlesztettem is magam az évek során.

Szerkesztettem és készítettem magazint, céges karrier oldalt, Facebook-oldalt, szerveztem több száz fős rendezvényeket, vittem komplett céges személyügyi marketinget, sőt még tánckoreográfiát is tanítottam be rendezvényekre.

Marketing

marketing szolgáltatások

Néha elég egy kis energiát adni a céges social media felületeknek, újra gondolni a hirdetések tartalmi és esztétikai elemeit, vagy a céges brosúrákat, prezentációkat egy újfajta nézőpont szerint kreatívan elkészíteni, és máris sokkal hatékonyabban fel tudjuk hívni a figyelmet magunkra, a szolgáltatásunkra, a termékünkre.

Más esetben akár egy teljesen új marketing stratégia megalkotására van szükség, legyen szó akár személyügyi marketingről, akár más szolgáltatásról.

Ezek közül bármelyikben szívesen segítek.

Kommunikáció

kommunikációs szolgáltatások

Minden cég és szervezet életében egyre nagyobb hangsúlyt kap a belső, és külső kommunikáció. A mai világban, ahol akár akarjuk, akár nem, elárasztanak minket az információk, fontos, hogy milyen képet mutatunk magunkról azzal, ahogy kommunikálunk.

Ha ezekre a kérdésekre Te is keresed a válaszokat akár céged kommunikációjában, akár a csapatod felé történő vezetői kommunikációban, keress bizalommal, és igyekszem segíteni!

Követés:
Ezekben a kissé nehezebben megfogható témákban mindig alaposan átbeszéljük az ügyféllel, hogy mire van szükség, mit szeretne elérni, és személyre szabott megoldást javaslok, tehát nincsenek sztenderdek.

Lépj velem
kapcsolatba!

Küldj üzenetet vagy keress elérhetőségeimen:

Küldj üzenetet vagy keress elérhetőségeimen: